Munkahelyi szabadság

Osváth Péter
(2013-10-25)
Biztos munkahelytől, meg személyiségtől is függ a kérdés. Én olyan helyen dolgozom, ahol olyan nincs, hogy ne legyen valami munka. Néha az is előfordul, hogy sürgős, fontos, határidős, már tegnapra meg kellett volna lennie. Ilyen esetben, amikor Te magad is tudod ha szabit szeretnél kivenni, akkor azzal csúszik minden. Stresszes nem? Lelki szemeid előtt látod, hogy a főnököd húzza a száját: "nem jó, rossz, nagyon rossz!!!" Aztán micsoda felüdülés, mikor egy zokszó nélkül átcsúszik a kérésed, nem?
kapcsolódó fórum témák
Beteggé tehet a stressz

Beteggé_tehet_a_stressz A stressz számtalan esetben a túlélés záloga, de olyan módon és abban a mennyiségben, ahogy manapság tapasztaljuk, inkább egészségkárosító hatású.

Tovább a teljes cikkre
Ha már a parázs sem izzik - a tartós stressz

Kiégve A tartós stressz szinte észrevétlenül fordulhat át kiégésbe, úgynevezett burnout-szindrómába, ami sokkal súlyosabb lelki és fizikai jelenségekkel társulhat, mint a „sima” krónikus fáradtság vagy túlterheltség.

Tovább a teljes cikkre
Stresszmentes munka?

Stresszmentes munka A kis mértékű stressz akár pozitív ösztönzés is lehet, de tartóssá válva inkább méreg – testnek és léleknek egyaránt.

Tovább a teljes cikkre
Mindennapi stressz

Mindennapi stressz Viszonylag nyugodtnak tűnik az életed, mégis a stressz jeleit érzed magadon? Nem biztos, hogy csak beképzeled!

Tovább a teljes cikkre

további témák