Idegesítő kollágák

Osváth Péter
(2013-10-25)
Bent a munkahelyén az ember dolgozna rendesen, elmélyedve. Viszont bizonyos kollégák unalmukban, vagy nem is tudom, hogy miért danolásznak, fütyörésznek, vagy odajönnek, kérdezgetnek... olyan is előfordul, hogy valamilyen politikai témát veséznek ki hangosan pont melletted. Legszívesebben szólnál, hagyják már abba, menjenek már máshová. Szétvet az ideg, mert nem tudsz koncentrálni. De a békesség kedvéért inkább csak bedugod a fülhallgatód és nyelsz egy nagyot. Neked is vannak idegesítő kollégáid?
kapcsolódó fórum témák
Beteggé tehet a stressz

Beteggé_tehet_a_stressz A stressz számtalan esetben a túlélés záloga, de olyan módon és abban a mennyiségben, ahogy manapság tapasztaljuk, inkább egészségkárosító hatású.

Tovább a teljes cikkre
Ha már a parázs sem izzik - a tartós stressz

Kiégve A tartós stressz szinte észrevétlenül fordulhat át kiégésbe, úgynevezett burnout-szindrómába, ami sokkal súlyosabb lelki és fizikai jelenségekkel társulhat, mint a „sima” krónikus fáradtság vagy túlterheltség.

Tovább a teljes cikkre
Stresszmentes munka?

Stresszmentes munka A kis mértékű stressz akár pozitív ösztönzés is lehet, de tartóssá válva inkább méreg – testnek és léleknek egyaránt.

Tovább a teljes cikkre
Mindennapi stressz

Mindennapi stressz Viszonylag nyugodtnak tűnik az életed, mégis a stressz jeleit érzed magadon? Nem biztos, hogy csak beképzeled!

Tovább a teljes cikkre

további témák